Jazzterrassen

2022.08.05
POST SUN VISION + KAROLINA ALMGREN
Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
100kr
Entré student :
75kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Vi återupptar förra årets succé där musikföreningen Plektrum och Underground tillsammans med Mejeriet bjuder in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

POST SUN VISION + KAROLINA ALMGREN (20.00)

Den prisbelönta jazztrion POST-SUN-VISION har beskrivits som en av landets mest lovande grupper och har sagts ha potential att driva musikstilen framåt. Deras musik har beskrivits som ’lättillgänglig avant-garde’ och har, bland andra utmärkelser, givit dem titeln ’Nordic Jazz Comets’ 2020 och 'Ensemble in Residence' på Musik i Syd, 2020-2021. Deras andra album, gästat av Magnus Broo, släpptes i januari 2021 och har rosats av skribenter i bland annat Sverige, Norge, England, Italien och Japan. För den här konserten gästas de av den fantastiska Karolina Almgren (känd från bl.a. Sisters of Invention, vinnare av jazzkatt 2017) på sopransaxofon.

Trion strävar efter ett uttryck bortom det som vi är vana vid att höra och känna. Med ett annorlunda sätt att behandla harmonik framställer de ett ärligt uttryck som skapar spänning och ovisshet men ändå känns tillgängligt och tämligen lättlyssnat, lite som spänningen av att vara vilse i en ny stad.

Alice Hernqvist - piano och synth
Mario Ochoa - trummor
Aaron Mandelmann - kontrabas
+ gäst Karolina Almgren - sopransaxofon

——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev