Jazzterrassen

2022.08.12
LANDÆUS TRIO + LISEN RYLANDER LÖVE
Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
100kr
Entré student :
75kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Vi återupptar förra årets succé där musikföreningen Plektrum och Underground tillsammans med Mejeriet bjuder in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

LANDÆUS TRIO + LISEN RYLANDER LÖVE (20.00)

Sista konserten för sommaren på terrassen blir en typisk Underground-konsert. Kapellmästare Mathias Landæus och hans eminenta trio bjuder in en gästartist för ett spännande och på många sätt improviserat möte. Denna gång bjuder trion in Göteborgsbaserade Lisen Rylander Löve som är internationellt verksam inom jazz, elektronika och ljudkonst. Genom att mixa akustiska instrument som saxofon och röst med live-elektronik skapar Lisen sina egna unika ljudvärldar.

——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev