Jazzterrassen

2023.07.21
Kvällens akt: Caroline Bugala & Alice Carreri Kvartet (DK)

Jazzterrassen
Pris
Entré ordinarie:
165kr
Entré student :
85kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Musikföreningen Plektrum bjuder tillsammans med Mejeriet in till jazzkonserter under sex sommarkvällar på Mejeriets terrass. Vi möter såväl lokala som nationella musiker. Njut god mat, dryck och blå toner! Konserterna presenteras med stöd av Musik i Syd.

Denna kväll på scen:
Caroline Bugala & Alice Carreri Kvartet (DK)

En helt unik konstellation på den nordiska jazzscenen. Franska violinisten Bugala har stormat in på Köpenhamns spelställen och lämnat en hänförd publik efter sig. Hon behärskar de flesta stilar och ikväll blir det fråga om både amerikansk och europeisk jazz, med avstickare till latinamerikansk musik. Alice Carreri älskar Nancy Wilson, Ella Fitzgerald och 60-talets europeiska vokalister. God smak och samtidigt ett eget uttryck har gjort henne till en mycket populär artist över hela kontinenten.
För den feta uppbackningen står orgelfantomen Kjeld Lauritsen och ursvängige Andreas Svendsen på trummor.

——

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Arrangemangen är utomhus och vi flyttar inte in vid dåligt väder. Medparten av platserna är under parasoll eller segeltak men vid ösregn kan kläder efter väder vara en god idé! Läs mer om hur du bokar nedan:

BOKNING & BILJETTER:

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).
· Även om det är fullbokat kan det vara en idé att titta förbi då vi ofta har några platser för drop-in.

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev