NYTT DATUM

Johnossi

Support: Per Nordmark

Johnossi flyttar hela sin svenska turné till hösten 2021.

En rusande tankebana av kaos – Johnossi återvänder med intensiva singeln ”Something = Nothing”, gör en omfattande Europa-turné.

När de så önskar är Johnossi ett kraftpaket utan like.

Nya singeln ”Something = Nothing” håller knappast tillbaka på urladdningen. I höst/vinter är Johnossi dessutom aktuella med en omfattande Europa-turné med inte mindre än sexton Sverige-datum.

Johnossi om låten:

”’Something = Nothing’ är en frenetisk explosionsartad historia. Vi har försökt tonsätta hur en rusande tankebana med total förvirring skulle kunna tänkas låta. Tids nog kommer universum och allt dess innehåll att implodera i sig själv. ’Någonting' kommer i slutändan alltid att vara lika med ’Ingenting’."

Så sent som i fjol gav Johnossi ut sitt sjätte album ”Torch // Flame”, men John Engelbert och Ossi Bonde har inte direkt tagit det lugnt sedan senast. Förutom att vistas i studion och där spela in den tillintetgörande smocka som är singeln ”Something = Nothing” har de tillsammans med vännen Victor Cederhage grundat Litt Atlantic Group för att lansera cannabisdrycken Litt på den expansiva amerikanska marknaden.

”Vi är otroligt taggade över att dra igång denna resa tillsammans med Victor och resten av teamet på Litt”, säger Johnossi.

”Det är ett inspirerande äventyr att vara delaktig i en så ung och ständigt föränderlig bransch. Framtiden här handlar först och främst om att må bättre i kropp och själ.”

Regissör Zoë Que om videon:

"'Something = Nothing' är den första videon i en tre parts saga om att förlora slaget mot djävulen på insidan. Vi återintroducerade karaktären Roscoe, vår dark knight, som leder oss ut på resa in i galenskap."

SUPPORT: Per Nordmark

Du kanske också gillar

2021/11/18

Royal Republic

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa.

2022/02/19

Hurula

Hurula har cementerat sig som en av de viktigaste artisterna i Sverige och mottagit kärlek från både kritiker och lyssnare!