Johnossi – FRAMFLYTTAT

FRAMFLYTTAT TILL 13 NOVEMBER!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL 13 NOVEMBER!

Tidigare i veckan berättade Johnossi att de på grund av det uppkomna krisläget med coronaviruset flyttar sin Europaturné till hösten. Nu går arrangörer och bandet ut med att även den svenska och norska turnéplanen ändras. Detta på grund av den extrema situationen och regeringens nya bestämmelser.
Flera av vårens konserter i Sverige och Norge var på förhand slutsålda och biljetterna kommer gälla på höstens nya datum. Skandinavisk turnépremiär blir det i Gävle den 30 oktober och i november gör duon en sedan tidigare annonserad trippelspelning på Pustervik i Göteborg. Vi återkommer senare kring nytt datum vintern 2021 för Bygget i Åre.
Viktig information: Publik som har biljetter till den utsålda spelningen den 2 maj på Pustervik i Göteborg, dessa biljetter gäller istället den 25 november på samma spelställe.

Johnossi hälsar:
Som många av er redan har misstänkt så blir det ingen Sverigeturné heller för oss så länge Coronaskiten härjar vidare och myndigheterna förbjuder större folksamlingar.
Det är fruktansvärt tråkigt att vi och världen generellt hamnat här, men tiden går fort och allt spelande kommer tas igen med råge till de flyttade datumen i höst. Då jävlar kommer vi tillsammans vara så peppade att det inte kan bli annat än magi!
Ni som redan köpt biljetter till de flyttade gigen, håll i dom! Alla ni andra, supporta er lokala konsertarrangör genom att köpa biljetter till höstens gig så fort som möjligt! Dom har det verkligen kämpigt nu och behöver all support dom kan få.
Ta hand om er alla, vi ses snart!

Den 28 februari kom Johnossis sjätte album, ”Torch // Flame”. En skiva fylld med John Engelbert och Oskar ”Ossi” Bonde direkta och råa rock. Till hösten väntar nu en turné med lössläppt frenesi och episka tongångar när duon släpper ut sin patenterade energiska rockshow över hela landet. Se den alldeles nya fantastiska videon till singeln ”Heavens (Then We Begin)” här.

Köpt biljett gäller för det nya datumet den 13 november.

Du kanske också gillar