Johnossi

2023.03.25
Utsålt
Support: Boy Destroy
Johnossi
Pris
Ordinarie ståplats :
395kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  20:00
Börjar:  21:00
Stänger:  01:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
För er som letar biljett eller vill sälja för att du inte kan gå på konserten eller evenemanget så kan du enkelt sälja den vidare via vår partner TicketSwap. Vi hänvisar till https://www.ticketswap.se/ för andrahandsförsäljning av biljetter.

Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi dra ut på stor Sverigeturné med start på Cirkus i Stockholm den 22 Februari. 
Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten Boy Destroy.  

Sångaren John Engelbert gjorde nyligen sin entré i TV4 programmet Så Mycket Bättre och tog både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. 
 
Det kommer ytterligare flera nya tolkningar från Johnossi parallellt som Darin är på väg att få en hit med sin Så Mycket Bättre tolkning av Johnossi stora låt ”What´s The Point". Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt. 
Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:
 
- ”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader... Som förband tar vi denna gång med oss vår polare Boy Destroy."
 
Om Boy Destroy
Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop. 
Släppte alldeles nyligen sin nya singel ”Left Handed”. 


 

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev