Förköp rekommenderas!

Juldagen med JOY & Djurparken (live) – Mejeriet

I år slår vi på stora trumman och har bokat geniet JOY och musikkollektivet Djurparken. Vi tror på den bästa Juldagfesten på årtionden!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Den stora Juldagsfesten på Mejeriet med JOY (live), Djurparken (live) och DJ's.

I oändligt många år har Mejeriet gett det alla Lunds unga vill ha när julbord, soffhäng och Kalle är avklarat. Fullknökat dansgolv, liveakter, uteservering med varma kramar och tid att snacka igenom årets succéer, alla är där. Vi oehört peppade på att berätta att vi slog på stora trumman och bjöd in JOY som kvällens huvudakt på stora scen. Utöver JOY får ni även se musikkollektivet Djurparken och favoriter och nya bekanta i DJ-båsen. Ni är julstjärnan och tillsammans gör vi klubbkaos. Ses den 25:e!

PS! — Önskelista till tomten: Biljett!
FÖRKÖP 220 kr
DÖRREN 240 kr

JOY
Joy är definitionen av ett stjärnskott. På bara några år har hon etablerat sig som en av vår tids viktigaste och mest kompromisslösa rappare, och därtill öst ur sig fantastisk musik. Från starten med ”Kattliv” till ”Glädjeflickan” och 2017 års Grammisnominerade EP ”Inte God Men Gud” – Joy har redan satt sitt avtryck i den svenska musikhistorien. Sommaren 2016 gjorde hon dessutom Svenska fotbollslandslagets officiella kamplåt till EM, ”Mitt Team”. Under 2018 bevisade hon än engång att hon klarar i princip allt. Hon släppte ny musik, ställt ut en egen konstsamling, gjort ett modelljobb i Vogue, spelat runt om i Sverige, Norge och Finland, frontat en artikel i New York Times och spelat in musik med söndersliten läpp.

Men det tar inte slut där. I början av 2019 släppte multitalangen musik på engelska vilket gjort henne mer uppmärksammad utanför Sveriges gränser. Nu är Joy dock tillbaka i det svenska språket och aktuell med låten “Min själ o dag” som frontar designern Lars Wallins nya kollektion.

Precis som hon själv skanderade i artistkollegan Lorentz hit ”Där dit vinden kommer” – Joy är något som ingen annan är.

DJURPARKEN
Djurparken slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 från tillsynes ingenstans med debutsingeln ”Under” som hade premiär i Musikguiden i P3 och fick stor uppmärksamhet på nätet och tog gruppen ut på spelningar på festivaler och klubbar runt om i Sverige. De reser världen runt för att skriva och spela in sin elektroniska mash-up av elektroniskt baserad pop och hiphop i hemmabyggda studios i allt från de snöbeklädda norrländska skogarna till värmen i Indien, Grekland, Indonesien och Jamaica.

Djurparken består av David Lexholm, Jesper "Jeepstarr" Trodal, Basse Davidsson, Anthon Johansson samt Gustav Elveros och är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv.

DJs
BE MY LOVER
Zain Badat
Jakoiwan
______________

BE MY LOVER

"Xristmsss

Well, ladies and gentlemen, here we go again.
The 25th is near and its the day that we all looses our minds.

We promise to keep the party going after the one and only JOY M’BATHA have finished her set and we guarantee you will sweat, dance and and just get ridiculous with us.

You know how it goes and what we do so with no further ado,

Do you wanna be our lovers?"

______________

ZAIN BADAT
Zain Badat, DJn som har stökat från Umeå till London, Stockholm till Göteborg, Malmö till Köpenhamn, samt öppnat för ingen mindre än rapparen Blueface, är nu äntligen tillbaka för att fira jul med oss i Lund.
Om han inte är på dansgolvet och svänger loss på festerna han själv anordnar, är han bakom båset och ser till att ni gör det istället med sitt afro-, hiphop-, och UK- sound. Hoppas ni önskat er danspjux i julklapp, för på juldagen blir det stök!

______________

JAKOIWAN

"Först ut bakom skivspelarna har vi Jakobiwan Kenobi. Med en salig blandning av hiphop, pop och elektroniskt brukar hens oväntade mixar alltid lämna en med en bultande träningsvärk och ett stort leende. Med ett arsenal av bangers kommer hen se till att juldagen kickas igång på bästa sätt; med tung bas och låtarna du helst skriker med i.”

Du kanske också gillar