Förköp rekommenderas!

Juldagen med Familjen (live) — Mejeriet

I år slår vi på stora trumman och bokat elektroniska pop-geniet Familjen. Vi tror på den bästa Juldagfesten på årtionden!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Den stora Juldagsfesten på Mejeriet med Familjen (live) och DJ's.

I oändligt många år har Mejeriet gett det alla Lunds unga vill ha när julbord, soffhäng och Kalle är avklarat. Fullknökat dansgolv, liveakter, uteservering med varma kramar och tid att snacka igenom årets succéer, alla är där. Vi oehört peppade på att berätta att vi slog på stora trumman och bjöd in Familjen som kvällens huvudakt på stora scen. Utöver Familjen träffar ni favoriter och nya bekanta i DJ-båsen. Ni är julstjärnan och tillsammans gör vi klubbkaos. Ses den 25:e!

PS! — Önskelista till tomten: Biljett!

FAMILJEN
It began in Hässleholm… och fortsatte till Fårö och Stockholm, där Familjen färdigställde sitt fjärde album ”Kom”. Vänner och ovänner har bidragit till att den hyllade elektroniska popartisten gjort comeback under valåret 2018. Den 2 mars släpptes albumet och efter utvalda, exklusiva spelningar under våren och sommaren är det nu dags för höstturné som avslutas på Mejeriets stora Juldagsklubb.

ZANDY
Efter att ha varit medlem i det svenska elektrokollektivet !Regeringen sedan 2012 gör nu Zandy solodebut.
Zandy gör känslig elektronisk NuSoul med djuplodande basfrekvenser, gripande melodier och dansanta svenska texter. Debutmaterialet är producerat av !Regeringen och Matt Joko (som jobbat med; Tchad Blake, SciFi Skåne, PH3 och Panda Da Panda) i samarbete med bob hunds förlag. 2019 blir det maximal charmoffensiv med en splitter ny debut-EP.

Du kanske också gillar