Förköp rekommenderas!

Juldagen på Mejeriet

Beatrice Eli — !Regeringen med gäster — DJ's
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Den stora Juldagsfesten på Mejeriet med Beatrice Eli, !Regeringen + gästartister och DJ's.

I oändligt många år har Mejeriet gett det alla Lunds unga vill ha när julbord, soffhäng och Kalle är avklarat. Fullknökat dansgolv, liveakter, uteservering med varma kramar och tid att snacka igenom årets succéer, alla är där. I år teamar vi upp med !Regeringen som blivit våra go-to's när det gäller att styra röjj. Vi oehört peppade på att berätta att vi bjudit in Beatrice Eli som kvällens huvudakt. Utöver Eli kommer !Regeringen stå för ett liveset med en parad av gästspel och festqueensen Tea & Timbe i DJ-båset. Ni är julstjärnan och tillsammans gör vi klubbkaos. Ses den 25:e!

BEATRICE ELI —
"Debutanten som redan kallas en ikon" sa man om Eli när hon släppte debutalbum 2014. Vi kan inte annat än hålla med och är sjukt peppade att hon vill festa med oss den 25:e. Hon är inte längre debutant utan en välkänd artist i musiksverige med många utmärkelser, fina nomineringar och hits som "Girls" och "Trust Issues" i ryggen. Med sin "MIDI-punk" gör hon ett slags motstånd till det svåråtkomliga och polerade och med en helt skiva med sig ut vägarna är vi övertygade om att detta kommer bli helt rätt på vår stora Juldagsfest.

!REGERINGEN + gäster —
Mejeriet har samarbetat med många klubbakter med förmågan att skapa rejält ställ men vi skulle våga säga att lokalt förankrade !Regeringen är någon unikt. Förra årets Juldagsfest och på vår stora 30-års fest visade dom tillsammans med hundratals av er på scen att dom är här för att stanna. Denna gång med ett antal gästartister med sig!

DJs — Tea & Timbe
Tea och Timbe spelar all RnB och Hip Hop och det ni alltid velat dansa till. Deras favoritsaker är hits, ladies, glitter och svettiga dansgolv - och det ser de till att alltid få med när de befinner sig i DJ-båset. Dessa youngsters är experter på fest!

PS! — Önskelista till tomten: Biljett!