Juldagsklubb med Familjen (live)

Årets största klubb välkomnar Familjen tillbaka på scen!

Vaccinationsbevis/Covidpass

Den 1 december 2021 verkställs Folkhälsomyndighetens krav på vaccinationsbevis för alla över 18 år som besöker allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare. I linje med denna bestämmelse kommer det att krävas vaccinationsbevis från alla som önskar besöka våra evenemang.

Kontroll av vaccinationsbevis på våra evenemang:
· Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).
· Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
· Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
· Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

Det finns bara en familj man vill fira juldagen med och det är Johan T Karlsson och Andreas Tilliander som utgör Familjen med stort F. Det finns bara en plats man vill fira juldagen på och det är Mejeriet. Ja vi får ändå säga våra fester denna röda dag är legendariska. Vi välkomna tillbaka Johan och Andreas elektroniska pop med basgångar på syra, till vår stora scen. Ni som dansade av julbordet 2019 med denna maskin till liveakt vet vad vi väntar oss. Utöver detta blir det DJ-bås som rattas av våra lokala favoriter. Välkomna!