Juldagsklubb med Familjen (LIVE)

2022.12.25
Juldagsklubb med Familjen (LIVE)
Pris
Ordinarie:
295kr
Typ av arrangemang:  Klubb / Bar
Öppnar:  22:00
Börjar:  22:00
Stänger:  03:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 18 år
Det finns bara en familj man vill fira juldagen med och det är Johan T Karlsson och Andreas Tilliander som utgör Familjen med stort F. Det finns bara en plats man vill fira juldagen på och det är Mejeriet. Ja vi får ändå säga våra fester denna röda dag är legendariska. Vi välkomna tillbaka Johan och Andreas elektroniska pop med basgångar på syra, till vår stora scen. Ni som dansade av julbordet 2019 med denna maskin till liveakt vet vad vi väntar oss. Utöver detta blir det DJ-bås som rattas av våra lokala favoriter. Välkomna!

FAMILJEN
”Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen”

2007 tändes en eld som brinner än. Familjen slog igenom stort med den euforiska hitten ”Det snurrar i min skalle” som fick dansgolven att explodera. 14 år senare har såväl den svenska housemusikens segertåg över världen som vågen av indiepop på svenska kommit och gått. Men Familjen är kvar!

14 år av fantastisk, elektronisk pop med både personligt varma, smarta och politiska texter. Skildringar av såväl av dagens Sverige som av människan. En karriär som tagit Familjen, eller Johan T Karlsson som det står i passet från dansgolven till TV-sofforna och hans medverkan i Så mycket bättre 2014. 2021 är familjen aktuell med låten Malmö Stad som förekom i SVT:s succéserie Den tunna blå linjen. Ett smakprov från ett kommande album, det första sedan ”Kom” från 2018.

Lagom till att samhället äntligen öppnar upp är det också dags för Familjen att inta scenen för att tillsammans med eviga kollegan Andreas Tilliander och trummisen Per Nordmark sätta dansgolv i brand med sina furiösa speglingar.

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev