JUNG

2023.11.03
Support: Kerstin Ljungström
JUNG
Pris
Ordinarie :
395kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Stänger:  00:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Efter snart två år ger sig stockholmssönerna JUNG ut på turné igen med stopp på Mejeriet den 3 november. Med influenser från Fleetwood Mac, Coldplay och Bon Iver i ryggen bjuder bröderna upp till poppiga ljudtoner och riviga liveupplevelser. Duon är ett beryktat liveband med flera utsålda turnéer och spelningar i ryggen. Turnén utlovar både det bästa från deras två första plattor men även låtar från det kommande albumet.

JUNG slog igenom 2018 med låten “Vera” och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges stora indieakter. Deras katalog har streamats över 161 miljoner gånger, flera av deras låtar är platinacertifierade och deras debutalbum “Dreamers” från 2020 har sålt guld.

Support: Kerstin Ljungström

Kerstins Ljungströms sound är en kärleksförklaring till flera decennier av svensk pop, med influenser från artister som Bo Kaspers Orkester, Oskar Linnros, Eva Dahlgren och Jonathan Johansson. Hennes texter utspelar sig i Stockholm som är hennes hem sedan många år, men hennes musikaliska urkraft är sprungen ur Hälsinglands skogar. Från att ha varit lärling hos bland annat Vincent Pontare och Salem Al Fakir, har hon gått till att idag producera och skriva låtar till några av våra största svenska stjärnor och flitigt turnerande livemusiken. Kerstin är även belönad med en Grammis för “Årets Kompositör” och har utsetts till “Framtidens artist” i P3.

Vi ser med värme fram emot spelningen hos oss på Mejeriet!

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev