Junior Brielle

Support: Isle Of You
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

JUNIOR BRIELLE

2018 har varit ett otroligt år för bröderna från Brunflo. “Årets debut” sa Fredrik Strage i Nyhetsmorgon, P3 utsåg dem till “Framtidens artist” och de nominerades till en Grammis för Årets Nykomling.

Singlarna “VM 94” och “Love” parkerade sig stadigt på radions listor och Spotifys mest prestigefyllda spellistor. Vi har kunnat se duon på DN Kulturs framsida och legendariska sport-journalisten Mats Nyström läste upp en krönika till bröderna i P3:s populära morgonprogram. Allt detta på mindre än ett år sedan debut-EPn “Blod”.

Efter att ha avverkat flera slutsålda spelningar i både Sverige och Norge med brutal allsång och många sönderslagna datorer har duon visat vad de går för på scen. 2019 väntar större scener och debutalbum. Vi längtar redan till spelningen på den hypade megafestivalen Lollapalooza. Vi är tvärsäkra, framtiden är Junior Brielles!

“Junior Brielle gör musik för oss som växte upp med Kent och dansade till Robyn. Duon har hittat ett sound för alla ledsna själar som ändå inte bangar sena kvällar på ett dansgolv. - Hymn”

ISLE OF YOU

Stjärnskotten Ida Johansson och Elina Danielsson utgör duon Isle of You, aktuella med singeln ”Change of Heart” som utsågs till Veckans låt på P3.

Förra året lyftes Isle of You fram av SIA, när världsstjärnan adderade singeln Bodyguard till Team Sia’s EarCandy. Låtideén till Bodyguard föddes när duon spelade på högsäkerhetsfängelset i Medellin, Colombia, där publiken bestod av livstidsdömda fångar från Kartellen och paramilitären.

Nu väntar ett hektiskt år med fler singelsläpp och livespelningar!

Du kanske också gillar