Klubb BARS: Parham

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

*Inget studentleg krävs* (Ålder: 18 år med förköp, 20 år på dörren)
Efter decennier av live Hip Hop på våra scener är vi ofantligt glada över att få presentera BARS, Mejeriets egen urbana klubb.

Vårt mål är att ge Lund dagens och framtidens bästa urbana musik, både live på scen och på klubbgolvet. Och så klart några odödliga hits ♥
Till denna kväll är vi också SJUKT stolta över att ha bjudit in Parham!!! Aktuell med sitt senaste album 'Torsken' är en av Sveriges mest intressanta namn tillbaka på Mejeriet.

____________________

PARHAM
Med ett framgångsrikt 2017 bakom sig är Parham redo att rulla ut ny musik och återta sin position som en av Sveriges mest spännande artister. Det nya albumet ”Torsken”, som släpps den 6 april, är det mest färgstarka och melodiösa som Parhams hittills har gjort, och kommer garanterat sätta sina spår i musiksverige. Plattan innehåller även flera intressanta gästinhopp av artister som Parham själv ser upp till och inspireras av. Med skivan berättar Parham om ett år med många toppar men också dalar, att prestera som bäst när du mår som sämst och hur det känns att förlora nästan all sin trygghet, att ”torska allt”.

I fredags släpptes det andra smakprovet från det kommande givet, maxade ”Tranquilo”, som gästas av ingen mindre än Mwuana. Nu kan vi även meddela att Parham åker ut på en turné som når Mejeriet den 5 maj.

Parhams debut ”Pojk” från 2014 kritikerhyllades och belönades bland annat med pris för Årets hiphop på Manifestgalan och Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik samt Årets genombrott på Kingsizegalan. Med andra skivan ”Hemma här” som kom 2016 utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs då som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av pressen. Dagens Nyheter skrev att han ”visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare”, och Gaffa menade att ”det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan Grammisnominerades, och under P3 Guld framträdde Parham med två låtar. Med nytt album och en storslagen turné är det här året som Parham tar karriären till nästa nivå.
____________________

Ålder: 18 år med förköp, 20 år på dörren

Du kanske också gillar