Klubb Paradox

2023.03.31
DJ's: SCHAARUP (DK) · Kajsa&Ella · Alma Tylöskog
Klubb Paradox
Pris
Entré (FRI ENTRÉ första timmen) :
100kr
Typ av arrangemang:  Klubb / Bar
Öppnar:  22:00
Börjar:  22:00
Stänger:  03:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 18 år
Klubb Paradox är tillbaka med Kajsa Sander bakom DJ-bokningar! En paradoxal mix av elektronisk musik och hiphop/rnb. På klubb Paradox finns lite av varje och något för alla som är sugna på ett festligt häng!

I båset denna kväll:
KAJSA & ELLA — 22-23
— När Kajsa & Ella är tillbaka bakom Mejeriets mixerbord utlovas hiphop & rnb i en soft blandning! Det blir en mix av bangers från förr, fräscha remixer och moderna faves! Kajsa & Ella spelar allt från Kaytranada till Kendrick Lamar.

SCHAARUP (DK) — 23-00.30
SCHAARUP är en etablerad och dedikerad DJ på den danska Underground-scenen som med sin blandning av Melodisk House- och Techno, Afrohouse, Indie Dance och Deep House brinner för att ta med sig sin publik in i hennes universum och få dom att röra på fötterna. SCHAARUP producerar även egen musik och står bakom remixer för Lucy Love, Mendoza, Lydmar, Penny Police med flera. Med Culture Box i Köpenhamn som sin bas har SCHAARUP spelat på klubbar i Berlin, Hamburg, Sverige och Norgedär hon delat DJ-bås med Magit Cacoon, Peggy Gou, Djuma Soundsystem, Kristin Velvet, Annett Gapstream, Adriatique, Rey&Kjavik, Stimming, Marius Lehnert, Move D, Tal Fussman, Jamiee, Nastia med flera. Sedan en till tillbaka driver SCHAARUP klubbkonceptet HOUSEFRAU som bokar kvinnliga DJ’s från hela världen.

ALMA TYLÖSKOG — 00.30-03.00
Alma Tylöskog rör sig mellan många olika subgenrers inom house. Den 31/3 bjuder Alma på ett spännande set electro house!

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev