Klubb Riff

2023.11.10
DJ Blannedans (J-OL & Sordez)
Klubb Riff
Pris
Förköp med mingelbuffé:
380kr
I dörren:
180kr
Typ av arrangemang:  Klubb / Bar
Samarbetspartner:  Musikföreningen Plektrum
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 20 år
Höstens stora dansfest med DJ-duon "Blannedans" som serverar en proffsig mix av disco, funk soul och vad därtill hör. Och på tal om serverar; Mejeriets kök serverar - till ett begränsat antal gäster - en läcker mingelbuffé innan dansen startar. Bästa platsen för er uppvärmning helt enkelt! Själva discot öppnar kl 20 och biljetter säljs i kassan, förköp endast för mingelbuffé.

Blannedans är duon Johanna "J-OL" Olofsson och Sebastian "Sordez" Chirco, som back to back lirar allt som svänger – disco, funk, soul en hel del hits. Tillsammans driver de nu fester under namnet Skånes Ljudpark.

Johanna J-OL är en av Sveriges kvinnliga dj-pionjärer som har spelat världen över och drivit klubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö – här bland annat Skånes Ljudpark ihop med Jason "Timbuktu" Diakité och Ljudparken med Johanna Beckman. J-OL har värmt upp för bland andra The Chemical Brothers i London, Yelle på Arvikafestivalen, Marshall Jefferson, Theo Parrish och Aztec Mystic i Stockholm.
På SR och SVT har hon jobbat många år som musikjournalist, bland annat som programledare och reporter för P3 Dans och Klubb, samt för Elektroniskt i P2. Nu senast var hon redaktör på för Nordic Beats på SVT, en dokumentärserie om elektronisk dansmusik som sändes i hela Norden.

Sebastian Sordez är producent och dj sedan tio år tillbaka och var flera år med och styrde drum'n'bass-klubben Öka.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev