Klubb Riff

DJ: Johanna Olofsson & Cecilia Nordlund
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Klubb Riff

Klubb Riff är Skånes roligaste disco för fullvuxna! Klubb Riff passar bäst för dig som växt upp med musiken vi spelar. Varmt välkommen oavsett om du vill dansa, umgås med vänner, träffa nya vänner eller bara hänga!

Denna kväll är det Johanna Olofsson & Cecilia Nordlund som får att stöka runt på dansgolvet.

Börja i baren med något gott att dricka, kanske en enkel matbit, mingla runt och flytta sedan in på vårt stora och förmodligen svettiga dansgolv. Välkomna!

Med över tjugo år bakom skivspelarna är Johanna ”J-OL” Olofsson en av Sveriges allra första kvinnliga dj:s. Under tio år drev hon klubbar och dj-ade på alla ställen värda namnet i Stockholm. Hon har även bott i New York och spelat skivor där, samt i stora delar av Sydamerika, i Thailand, Ryssland och så gott som hela Europa. I Malmö har hon haft klubbarna Skånes Ljudpark tillsammans med Timbuktu, Ljudfesten med Johanna Beckman och sedan sex år tillbaka Barnfesten – en seriös klubb för dagisungar. I Göteborg drev Johanna tillsammans med Monika Svensson klubben Tutankhamon på Nefertiti.

För sju år sen drog Johanna igång Klubbkören, en kör som sjunger modern hiphop, r&b, funk och electrosoul med beats och arrangemang designade av körledaren Erik Hjärpe (Damn!). Och för lika många år sen startade hon Barnfesten, en klubb för hela familjen som bland annat har huserat på Mejeriet.

Cecilia Nordlund frontar det smått legendariska indiebandet SOULS som har fått en revival de senaste åren. Men hon har även gett ut musik som Cilihili, i Monkey Strikes och spelar nu in ett album med sitt soloprojekt Cecilia Nordlund och Fullmånen från Helvetet. Vid sidan av sitt musikskapande är hon en av drivkrafterna bakom Popkollo.

Du kanske också gillar