Klubb Riff Grillspecial!

En kväll i två delar med grill på terrassen och dans in i natten!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Klubb Riff

Klubb Riff är Skånes roligaste disco för fullvuxna! Klubb Riff passar bäst för dig som växt upp med musiken vi spelar. Varmt välkommen oavsett om du vill dansa, umgås med vänner, träffa nya vänner eller bara hänga!

Klubb Riff bjuder in till en riktig höjdarkväll i två delar. Vi börjar kvällen med grillbuffé på terrassen och därefter eftersläpp till dansen natten ut. Grillbuffén har begränsat antal platser och för att säkra plats för ditt sällskap bokar ni bord på knappen nedan. Betalar gör ni sedan på plats!

Grillbuffé start 17.30
Dans eftersläpp från 20.00 (DJ's på scen 21.00)

Mer info bordsbokning:
Välj middag i rullisten, därefter rätt datum - 29/6. Fyll i formuläret och när bokningen är genomförd får du ett bekräftelse-mail, där kan du också justera din bokning. Går det inte att trycka på det aktuella datumet är det fullbokat!

DJ's - Jesse Wallin & Calle Browall!
Kanske minns du de fantastiskt roliga kvällarna på AF, kallade LSRS - Lund Student Reception Service? Det var dans och fest för betydligt fler är studenterna. I DJ-båset sågs ofta de två parhästar vi bett ta hand om denna fest - Jesse Wallin och Calle Browall (Radiopersonligheter, DJs, festfixare mm). Oj vad det kommer att bli tryck på dansgolvet denna kväll. Klubb Riff passar dig som var ung och ute i svängen på 60-80 - talen ungefär!

Du kanske också gillar