Late Night Lund

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Nästa Late Night Lund bjuder på högtflygande planer!
Gästar gör journalisten/dokumentärfilmaren och fd utrikeskorrespondenten Folke Rydén. När han inte kastar sig ut ur flygplan för att sätta nya Skydivingrekord samarbetar han med komikern Johan Wester för att hitta nya berättelser och idéer som ska bära Lund ut i världen. Gäst är också Lundaprofilen och Malmö FF-sportmentorn Paul Übelacker som har skrivit en bok om inspirerande ledare. Dessutom får vi möta den unga studenten Katja Holböll som fått uppdraget att under 2019 representera alla Sveriges unga i FN.

Folke Rydén
Dokumentärfilmare, journalist och fd utrikeskorrespondent i Washington och Hong Kong. Folke Rydén jobbar med hela världen som arbetsfält, och är bland annat aktuell med ett projekt i Lund som heter ”The Lab & Beyond” som ska lyfta fram nya spännande berättelser om forskning och utveckling. Hans stora passion är Skydiving.

Paul Übelacker
Civilekonom, fd elitspelare i handboll, nu sportmentor i Malmö FF. Han tröttnade på att höra alla berättelser om dåliga chefer och bestämde sig för att leta upp dem som lyckas. Resultatet blev boken ”Inspirerande ledare” där han lyfter fram sju exempel på framgångsrikt ledarskap.

Katja Holböll
Medan Greta Thunberg mobiliserar världens unga i klimat-frågan laddar Lundastudenten Katja Holböll för att representera alla Sveriges ungdomar i FN:s generalförsamling. 22-åringen som studerar Statsvetenskap ska bland annat lyfta frågor som rör migration och klimat.

Dörrarna öppnas kl 18.30 då barnen håller öppet med dryck och enklare tilltugg. Showstart kl 19.30. (Dörrarna till salongen öppnar 19.10)

Du kanske också gillar