Ståplatsbiljetter finns för stjärnkortskunder!

Late Night Lund

Albert Wiking, Alexandra Von Schwerin & Sven Melander
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Talkshowen Late Night Lund är tillbaka, återigen med tre toppgäster.

Journalisten Cecilia Nebel intervjuar:
Albert Wiking, fotograf, som är aktuell med utställningen We have a dream på Lunds konsthall. Albert Wiking har under flera år jobbat med projektet där han till texter av Sydsvenskans journalist Daniel Rydén porträtterar kända personer och världsledare som alla har en sak gemensamt; de vill förändra världen.

Alexandra von Schwerin, slottsfru på Skarhults slott och nyligen utsedd till Årets Skåning. I utställningen Den dolda kvinnomakten lyfter hon fram starka kvinnor genom historien. Alexandra själv står på barrikaderna och slåss för såväl kvinnors rättigheter som en bättre miljö.

Sven Melander, denna älskade komiker och skådespelare har fått en helt ny plattform via sociala medier. Sven fortsätter att roa, men har också gett sig in i samhällsdebatten på ett sätt som väckt mycket uppmärksamhet.

Tid: Insläpp 18.30 (Mat och mingel)
På scenen: 19.30-21.00

Biljettkategorier
Det finns olika biljettkategorier till talkshowen. Är du Sydsvenskanprenumerant och har Stjärnkort har du 30 procents rabatt på samtliga biljetter.
Alla kan välja mellan att köpa biljett till middag+show, eller bara till showen. Det är ingen platsnumrering, alla ser bra oavsett var man sitter.

Om Late Night Lund
Lund är fantastiskt! Här finns människorna, idéerna, humorn, upptäckarglädjen och de spännande lösningarna. Vi vill att fler ska inspireras av det. I Sydsvenskans talkshow Late Night Lund samtalar journalisten Cecilia Nebel med kända och okända gäster, med koppling till Lund, som har en stark historia, gjort något extraordinärt, som inspirerar och inger hopp. Late Night Lund mat, bar och samtal har blivit en publiksuccé som går för fulla hus. En utekväll med innehåll helt enkelt.
Välkommen du också!

Du kanske också gillar