Late Night Lund

Anders Jansson, Carl Rosenblad, Charlotta Turner och Firas Jumaah
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Late Night Lund är en Skavlanliknande talkshow med aktuella gäster som intervjuas på scen av journalisten Cecilia Nebel. Arrangör: HD-Sydsvenskan.

KVÄLLENS GÄSTER

Komikern Anders Jansson, gör ett nedslag i talkshowsoffan mitt under pågående turné med soloshowen Radikal Optimist.

Brobyggaren Carl Rosenblad, fd racerförare, grundare av föreningen Hållihopp som jobbar för gensamkommande ungdomars inkludering i Lund genom utvecklande fritidsaktiviteter, utbildning och anställning.

Handledaren & doktoranden Charlotta Turner och Firas Jumaah hamnade på löpsedlarna efter Lunds universitets fritagningsaktion för att rädda Firas och och hans familj ur ett IS-kontrollerat område i Irak. Nu berättar de historien.

OM "LATE NIGHT LUND"

Lund är fantastiskt! Här finns människorna, idéerna, humorn, upptäckarglädjen och de spännande lösningarna. Vi vill att fler ska inspireras av det. I Sydsvenskans talkshow Late Night Lund samtalar journalisten Cecilia Nebel med kända och okända gäster, med koppling till Lund, som har en stark historia, gjort något extraordinärt, som inspirerar och inger hopp. Late Night Lund mat, bar och samtal har blivit en publiksuccé som går för fulla hus. En utekväll med innehåll helt enkelt.

Välkommen du också!

Du kanske också gillar