Little Jinder

Support: RO$
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

LITTLE JINDER
Högaktuell med nytt albumsläpp, står det nu klart att Little Jinder återvänder till Mejeriet den 17 november!

De senaste åren har Little Jinder, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. Hon gjorde sommarens enda spelning på festivalen Way Out West i Göteborg – en spelning som hyllats brett av både fans och kritiker. I augusti släpptes den nya singeln "Pinocchio", och nyligen släpptes hyllade albumet "Hej då".

Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live på Mejeriet i november!

ROS
Lunds egna Ros har sedan releasen av sin första singel ”20K” fortsatt bryta mark inom svensk hip hop och levererat hypade livespelningar över hela landet. Med sina arroganta textrader hoppar hon mellan svenska och engelska över producenten Isak Von Haartmans beats och skapar magiska låtar som tagit plats bredvid de stora namnen på spellistorna.

2018 är året då Ros presenterar sig på allvar med EPn ”Woke Up” som bland annat gästas av trapikonerna Vinter och Ivory. Med ny musik, egen klädkollektion och modelluppdrag för Adidas började 2018 bra. Ros fortsätter leverera hits till oss, senaste släppet är nya singeln “My Way”.

Du kanske också gillar