EFTERFEST TILL 03:00!

Lorentz + efterfest

Special guests: Sammy & Johnny Bennett
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

LORENTZ + efterfest
Special guests: Sammy & Johnny Bennett

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm. Ingen annan hade gjort det han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess. Det är därför inte konstigt att han presenterade sitt nästa verk utan förvarning – den redan nu vitt och brett hyllade plattan ”Lycka till”. I sommar gör Lorentz sin enda spelning på Way Out West, och nu kan vi meddela att han i höst åker ut på en turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar med en produktion som överträffar det mesta.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt. Med två av vår tids starkaste och mest definierande popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trumman i höst och ger sig ut på sin största turné hittills.

”Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

Special guests: Sammy & Johnny Bennett
Sammy & Johnny Bennett är klara som special guests på hela turnén. Göteborgsbaserade brödraparet Sammy & Johnny Bennett har tagit hiphopsverige med storm med sin skitigt sammanflätade rap, och har redan kammat hem såväl en Grammis för Årets Nykomling, som lovord från de allra största. I somras landade EP-släpp nummer två – ST. RECK – som även den visade att det här är nästa generations stora svenska hiphopduo.

EFTERFEST
När konserten tagit slut fortsätter festen i baren för alla som är över 18 år. Har du besökt konserten ingår entrén i priset annars kostar det 80 kr. Festen står lokala hiphopduon By Any Means för och du som minns när de gästade Sommarstället här i somras vet vilken fest det kommer bli.

Du kanske också gillar