Lund Comedy Festival: De e la standup

Göteborgs humorscen har det senaste året blomstrat och hyllats av såväl landets komiker som publik. De é la standup är en sommarturné med några av Göteborgs roligaste komiker.
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Restaurangen är öppen och serverar en Lammgryta för 129 kr och en ost och grönsakspaj med örtcreme och sallad 95 kr.

LUDDE SAMUELSSON levererar alltid välskrivna skämt med ett irriterande charmigt leende. Under 2017 är han aktuell med den redan hyllade riksturnén Ludde Samuelsson säger något kul.

ISAK BERG är en ung, produktiv och samhällsintresserad komiker. I våras släpptes hans första Spotify-album: Optimala Förutsättningar.

MARCUS THAPPER är en absurd och underhållande komiker med oväntade och väldigt roliga referensramar. Han själv beskriver sin scenpersonlighet som ”lite flippig yo”.

JOHN GILLBERG är ung och mycket talangfull komiker som tycker att precis allting i tillvaron är orimligt. När han lämnar scenen kommer du tycka precis likadant.

HAMPUS ALGOTSSON är en energisk ståuppare som inte bara driver standup-klubb i Göteborg utan även i hemstaden Kristianstad – en plats som ligger honom lite för varmt om hjärtat.

MARCUS BENGTSSON är en av få göteborgskomiker som både är uppvuxen och bosatt i Göteborg. På scenen är han go, glad och älskvärt tramsig