Lund Comedy Festival: Funny Online

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Lund Comedy Festival håller till på Mejeriet under två dagar och bjuder på högklassig humor! Lördagen fortsätter med att Emma Knyckare grillar några av Sveriges hetaste internetprofiler angående hur det är att skapa humor på internet. Hur startade allt? Var kommer idéer och inspiration ifrån? Vad har de för drömmar och mål med sina kanaler? Dessutom blir det tips och trix och naturligtvis visar de upp några av sina mest uppskattade klipp/tweets och berättar om bakgrunden till dem. Varje intervjudel avslutas med att publiken bjuds in för att under fem minuter få ställa sina frågor.

Medverkande:

JacquesThomasOscar
JacquesThomasOscar är humorgruppen som med sin roliga och självironiska humor snabbt gjort sig ett namn på sociala medier. Deras korta sketcher har ett stort fokus på samhällssatir med inslag av igenkänningshumor. Gruppen hittat en egen stil och ett sätt att skapa virala och delningsbara klipp, sedan starten har de samlat ihop 2 miljoner views på Facebook och över 27 tusen följare på instagram.”

Tora Rydeliys/1337likes
Tora Rydelius pluggar journalistprogrammet på SU, frilansar lite ibland och har ett instagramkonto som heter 1337likes med över 60 000 följare. Gör på fritiden: squatar, dejtar och festar. Brinner för: Jesper Börjesson, blondinbella och märkeskläder.

Emma Knyckare
Emma Knyckare började stå-uppa på Oslipat i Malmö 2009. 2013 genomförde hon sin första ståupp-turné och blev därefter nominerad till årets kvinnliga komiker. Sedan 2011 har hon varit programledare i radio och har nu sitt eget program ”Knyckare i P3″ där hon tillsammans med lyssnarna fyller i kunskapsluckorna från utebliven skoltid, då hon spenderade alldeles för lite tid i skolan och alldeles för mycket tid med hembränt i epatraktorer på den halländska landsbygden.

Du kanske också gillar