Fri entré

Lund Comedy Festival: Lantzkampen i P1

I flera år har Lantzkampen i P1 sänt live från festivalen och i år är inget undantag!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Restaurangen är öppen och serverar en Lammgryta för 129 kr och en ost och grönsakspaj med örtcreme och sallad 95 kr.

Avrunda veckan med att testa dina aktualitetskunskaper i denna skämtsamma frågesport där två komikerlag tävlar om vem som mest hängivet har följt med i veckans nyhetsrapportering.
Välkommen på direktsändning av Lantzkampen med Annika Lantz, Jonatan Unge, Ola Söderholm, Johan Wester, Nadia Jebril och domaren Sara Lövestam!

Lantzkampen är en frågesport där veckans nyheter sätter ramen för ämnesval och infall. Två lag med två sköna personer i varje drabbar samman i ronder som ”Hur slutar det?”, ”Ljudrebusen” eller ”En tillfällig ständig lantzkampsgren med Sture Allén”.

Lantzkampen i P1 har som mål att inte bara underhålla lyssnarna med programledarens, Annika Lantz, espri och domare Sara Lövestams strama jurisdiktion, utan vi vill också efter bästa förmåga och så långt humorn tillåter, sammanfatta den aktuella nyhetsveckan. Eftersom lyssnare vittnat om att Lantzkampen är deras främsta nyhetskälla lägger vi lika stor vikt vid research som vid ordvitsar. Lantzkampen är också ett program som sinnrikt införlivar redaktionens samhällsengagemang i tävlingen; hittar du inte minst en klimatreferens i varje program ser vi det som ett personligt misslyckande. Eller två personliga misslyckanden – Annika Lantz och producent Anna-Karin Ivarssons.