SLUTSÅLT (eftersläpp till klubben)

Markus Krunegård + Klubb: No Time For Us

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr”.

Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 med albumet ”Rastlöst Blod”. Nu har han släppt efterlängtad ny musik i form av albumet ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Sommaren spenderades på turné och vi kan garantera att ”Prinsen från Peking” har ännu mer att ge innan året är slut.

Klubb: No Time For Us
Malmös största och bästa indie- och luggpopklubb No Time For Us gör efterfesten till Markus Krunegårdkonserten på Mejeriet. NTFU drar igång dansgolvet When We Were Winning och slutar inte dansa förrän Shoreline tonar ut och du har silverstjärnor under båda ögonen!

No Time For Us är en euforisk kväll med det bästa och finaste popmusiken kan erbjuda. Det blir nävarna-i-luften indiepop, art-skool drop out post-punk samt riot grrrl och lite tuggummipop från de svåra kidsen i rökrutan. Det blir Jingle-jangliga gitarrer, ba-ba-ba refränger, fransk elektropop, tokmycket handklapp, göteborgare med eller utan uppvikta chinos, nerknarkad lower east-side nu yawk metadonrock, livsbejakande “varför ska man ta livet av sig, när man kan sminka upp sig, tupera håret och sjunga om det istället”-pop, bay area medelklass punkrock samt en och annan motownklassiker.

Du kanske också gillar