Million Vibes – Svenska Akademien Efterfest

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Vaccinationsbevis/Covidpass

Den 1 december 2021 verkställs Folkhälsomyndighetens krav på vaccinationsbevis för alla över 18 år som besöker allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare. I linje med denna bestämmelse kommer det att krävas vaccinationsbevis från alla som önskar besöka våra evenemang.

Kontroll av vaccinationsbevis på våra evenemang:
· Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).
· Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
· Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
· Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

Festen fortsätter med Million Vibes till 03.00 efter spelningen med Svenska Akademien!

Million Vibes har spelat dancehall och reggae i Malmö sedan 2001. Nästan varje helg, nästan på varje ställe du kan tänka dig. Fram till och med våren 2020 hade Million Vibes spelat runtomkring på Europas största reggaeklubbar. Under pandemitid har Million Vibes kört sin Riddim Sunday show, en digital reggaefest oavbrutet i nästan två år. Nu är det Mejeriet som gäller och fram tills dess kan ni värma upp med alla de mixar som Million Vibes gjort, som du hittar på https://soundcloud.com/millionvibes.

Du kanske också gillar

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!

2022/02/22

Strand Of Oaks (us)

Strand Of Oaks musikaliska färd är en snygg balansgång mellan klassisk amerikansk rock och alternativ indierock.