Moonica Mac

2023.10.15
Utsålt
På Lunds Stadsteater
Moonica Mac
Pris
Sittplats numrerad:
495kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  19:00
Börjar:  19:30
Plats: Lunds Stadsteater
Åldersgräns: 13 år
En liten stund med Moonica Mac” på höstturné 2023

Att vara en liten stund med Moonica Mac är liksom som vara en liten stund i sanningen, trösten, drömmen och verkligheten – på samma gång. Efter en otrolig spelning i april på Södra Teatern står det nu klart att Moonica Mac beger sig ut på höstturné.

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Sedan debuten 2019 har hon med sin unika utstrålning och egna sound skapat sig en självklar plats på den svenska musikscenen. Att hon har en alldeles egen och unik röst är numera vida känt. Att hon har förmågan att trollbinda sin publik och röra hjärtan på det allra djupaste plan vet bara den som varit med henne live. Välkommen till intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika. I en blandning av gamla godingar och nytt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare.

Om du inte kan gå på konserten eller evenemanget så du enkelt sälja den vidare via vår partner TicketSwap. Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett för samma pris/lägre eller högre pris än du köpte den för och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.
https://www.ticketswap.se/location/mejeriet/27031

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev