Konserten är utsåld!

Oskar Linnros + efterfest

Efter konserten fortsätter vi i baren med efterfest till 03:00!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Konserten är utsåld!

Oskar Linnros har varit en del av vår musikscen i över ett decennium och ses numera som en nyckelspelare i utvecklingen av svensk popmusik. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet Vilja Bli (2010) startade han den våg av euforisk soul på svenska som kom efter, och med den mångbottnade, platinasäljande uppföljaren Klappar och Slag (2013) ritade han återigen om kartan för svensk musik.

För knappt en månad sedan presenterade Oskar Linnros Väntar – hans första egna släpp på fyra år. Väntar är det första i raden av släpp under det kommande året och är en samling låtar om gränslöshet, om att övervinna rädslan för nyhetssändningarnas katastrofer och att hitta en plats i en stängd värld. Vi hör en Oskar Linnros i sitt livs form – på en tron av driven orkestral pop, mångbottnade texter och stilrena melodier.

– Jag märker att de gamla låtarna fortsatt tala till folk medan jag varit tyst. Men efter att de nya låtarna släppts har jag märkt att jag kommit närmare de som lyssnar, som att jag äntligen nått fram. Nu väntar jag bara på att få mötas på riktigt, sjunga se folk i ögonen.

EFTERFEST:
Vi fortsätter festen i baren efter konserten tillsammans med champagnemammis & caramel [So&Such/Slackin' Crew]
Äntligen (!) får du höra all den musik du alltid velat ha på klubben – vare sig du vet om det eller inte. Duon från Malmö drömmer i soul-samplingar, vilar i housetempo och äter superhjälte-rap till frukost. Precis som namnen antyder blir det sliskigt, sött och väldigt lyxigt. Har du besökt konserten och är över 18 år är det fri entré in till klubben annars kostar det 80 kr i dörren.

Du kanske också gillar