Oslipat

2023.05.17
Nytt Datum
Föreställningarna 'Manlig frigörelse' & 'Spriten'
Oslipat
Pris
Ordinarie (sittplats först till kvarn):
195kr
Student (sittplats först till kvarn):
150kr
Säsongskort :
780kr
Säsongskort Student :
600kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Detta är nytt datum för föreställningen som skulle ägt rum den 15/12 2022. Köpta biljetter till ursprungsdatum gäller denna kväll.

Manlig frigörelse/Spriten

Den här kvällen får ni se två shower till priset av en, båda signerade Oslipats klubbdirektörer Fritte och Marcus.

Spriten är Fritte Fritzsons nya soloshow. Där en uppgörelse med svensk alkoholpolitik (alltför repressiv) och Frittes egna alkoholvanor (alltför vidlyftiga).

Varför accepterar vi att Systemet stänger tre på lördagarna? Varför skojar vi om att bli leggade vid fyrtio års ålder när vi egentligen borde rasa? Och hur ska vi kunna se alkoholisters barn i ögonen när vi propagerar för att kunna köpa vin på Coop?

Kanske går du från föreställningen med ett helt nytt förhållningssätt till alkohol. Kanske är du full. (Öl och vin serveras i anslutning till showen).

Manlig frigörelse är Marcus Johansson och Ola Aurells redogörelse för männens kamp mot skeva ideal.

Pedagogiskt ger de perspektiv på den historiska frihetsrörelsen och förklarar varför kampen just nu är på väg mot den slutgiltiga segern. Äntligen finns det en generation av unga män som vågar stå upp mot jakten på skolresultat och karriär. OBS! Detta är ett separatistiskt sammanhang för killar. TJEJER ÄR INTE VÄLKOMNA!*

*Pga lagstiftning kan vi ej hindra tjejer från att släppas in i lokalen och detta är inte en uppmaning till tjejer att inte komma.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev