Oslipat

2023.10.05
Robin Paulsson · Eleni Tångstedt · Christoffer Fernis · Susanna Dzamic
Oslipat
Pris
Ordinarie (sittplats först till kvarn):
195kr
Student (sittplats först till kvarn):
150kr
Säsongskort Ordinarie :
760kr
Säsongskort Student :
585kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Robin Paulsson behöver egentligen ingen närmare introduktion i Malmö, men egna Talkshowen Robins och Fråga Lund i SVT. Men det var på ståuppscenen det började. Robin är en av landets mest eleganta komiker, som med knivskarpa skämt och grym tajming kan få vilken salong som helst att koka.

Eleni Tångstedt flyttade från Greklands ambassad till standupscenerna runtom i Sverige senast med sin soloföreställning G.A.G. – Galen Arg Grek. En publiksnackare av rang, och fyller rummet med sin energi, nyfikenhet och inte minst gränslöshet.

Christoffer Fernis vann Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och utsågs förra året till Årets nykomling på Svenska Standupgalan. Alla som sett honom förstår varför. Med avslappnad attityd matar han skickligt publiken med skärpta skämt.

Susanna Dzamic är en erfaren radiopratare som hörts mycket i P4. Hon har senaste året börjat med standup, och lyckats göra en imponerande start med sin trygga och finurliga stil!

Konferencier: Marcus Johansson

Insläpp 18.00, på scen 20.00. Njut av god mat och after work innan föreställningen! Aktuell meny hittar du längst upp på sidan.
Köpt biljett garanterar inte sittplats – kom i god tid.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev