Oslipat

2023.10.19
Nisse Hallberg · Anders ”Ankan" Johansson · Ola Aurell · Tina Bergeus
Oslipat
Pris
Ordinarie (sittplats först till kvarn):
195kr
Student (sittplats först till kvarn):
150kr
Säsongskort Ordinarie :
760kr
Säsongskort Student :
585kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  18:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
Oslipat är tillbaka med ännu en lite för kul kväll! Denna föreställning innehåller:

Nisse Hallberg är den oborstade historieberättaren från Södermalm. Med sinne för detaljer och glimrande formuleringar sugs publiken in i hans skrattäta värld. Unna dig att uppleva hans starka personlighet live inför publik. Vann precis pris för årets föreställning på Standupgalan för ”Tomten är ensam”. Hörs i poddarna ”Kafferepet” och ”Är jag sjuk?”

Anders ”Ankan" Johansson. Allt började i Lund med humorprogram på Radio AF. Sen dess har Ankan erövrat Sverige genom radio, tv och scen, både med radarpartnern Måns och helt solo. Ankan har en helt unik stil på scenen, som bygger på lika delar skärpa och spattigt. Resultatet blir en humormix som vi alla älskar.

Ola Aurell är Sveriges roligaste musikaliska komiker. Med gitarr och både lekfull och svårmodig röst framför han sånger som har drag av både medeltida ballader och könsrock.

Tina Bergérus bor i Göteborg, men det betyder inte att hon ordvitsar hurtfriskt. Tvärtom ligger hon konstnärligt närmare den karga sidan av Göteborg som även format Broder Daniel.

Fler komiker tillkommer...

Insläpp 18.00. Köpt biljett garanterar inte sittplats – kom i god tid.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev