Oslipat

2022.11.03
Johanna Hurtig Wagrell, Elinor Svensson, Josefin Sonck & Isak Berg
Oslipat
Pris
Ordinarie (sittplats först till kvarn):
195kr
Student (sittplats först till kvarn):
150kr
Säsongskort ordinarie :
780kr
Säsongskort student :
600kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Johanna Hurtig Wagrell favoritämnen i skolan var roliga timmen, lunch och SO. Hon är känd för sin smarta, tänkvärda och stundvis hårda humor. Men med en befriande grundkänsla av att inte ta livet på för stort allvar. Johanna har bl.a. hörts i Tankesmedjan i P3 och setts i Parlamentet i TV4. Även Johanna programleder succén Vad blir det för mord.

Elinor Svensson bemästrar den svåra konsten att blanda in en gnutta sårbarhet i råa och skamlösa skämt. Det är personligt och gränsöverskridande. Alltid med ett imponerande sinne för humor. Elinor har hörts i Tankesmedjan i P3 och i poddsuccén Vad blir det för mord.

Josefin Sonck bjuder på en lättare form av Gäst hos verkligheten-känsla. Originella infallsvinklar och annorlunda ämnen med en underdogkänsla. Ålandsfödda Josefin har också setts i ”Flickstreck” på Viaplay och ”Släng dig i brunnen” i SVT.

Isak Berg har de senaste åren gång på gång visat att han är en komiker att räkna med på Malmös humorscen. Välavvägda intelligenta spaningar levereras med en melankolisk uppsyn. Standup på Isaks sätt visar att extra starkt material kan serveras med en rogivande lågmäldhet.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev