18 årsgräns - fri entré

P3 Älskar Lund

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Ni älskar. Vi älskar. P3 Älskar LUND!

P3 Älskar kommer tillbaka till Lund och Mejeriet, 2014 var de här senast och ni minns väl hur kul vi hade det?! Den 25 oktober blir alltså P3 Älskar våra roomies igen och huset fylls av livemusik, skratt, dans och annat roligt. Vi längtar redan!

Första akten ut till P3 Älskar är EP-aktuella brödraduon Jung! Jung har på det senaste året gått från att existera i kulisserna till att vara bland Sveriges mest spännande nykomlingar. Med Toms falsettsång och Henriks melodier skapar de tillsammans en organisk ljudbild och låtarna har tagit sig in på listor runt om i Europa. Nu är de aktuella med debut EPn ”Formula” och den 25 oktober ser du dem på Mejeriet i Lund.

"Lund är en riktig P3 Älskarfavorit som vi äntligen återvänder till. Senast vi var där 2014 ringlade sig kön flera varv runt Mejeriet och halvvägs till tågstationen när vi slog upp dörrarna för kvällen. Nu när vi återvänder i slutet av oktober gör vi festen ännu större än sist så att ännu fler kan vara med och festa med oss på P3 på Mejeriet."

– Anders Olsson, projektledare P3 Älskar

Fri entré hela dagen!

Du kanske också gillar