Bordsbokning möjlig två veckor innan arrangemanget

På Styret

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

På styret

På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa var nästa cykeltur tar oss. Samla ett lag om max 5 personer och tävla mot andra lag. Varje fredagskväll åker vi på tre nya resor, ni möter kända ansikten och svarar på frågor från nutid och dåtid om kultur, krog, nöje och arkitektur. Vi lovar att detta är bättre än tv.

Succéarrangemanget som tar dig över Lunds gatstenar, genom trånga gator och ut på öppna torg. Med kända ansikten, frågor om samtid och dåtid, kultur, krogar, nöje och arkitektur så cyklar vi mellan kända platser i Lund.mNytt för årets säsong är att varje kväll kommer ni tas med på en längre resa ut på Skånes landsbygd. På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa vart cykelturen tar oss! Ni följer resan på storbild i Mejeriets konsertsal och längs vägen ställs kluriga ledtrådar skrivna av David Persson, skånsk mästare i ordvitsar. Samla ett lag på max 5 personer och kom och tävla - Bättre än TV!

Restaurangen öppnar 18.00 (På Styret håller till inomhus i vår konsertsal där vi skapar en mysig miljö)
Arrangemanget börjar 20.00

Matgäster kan i förväg boka bord eller sitta vid drop-in bord i vår konsertsal. Alla platser har god uppsikt över programmet och du har möjlighet att ta del av vår sommarmeny.

Boka bord i förväg: Klicka på ikonen för bordsbokning till vänster och välj det datum du vill komma till oss! Bordsbokning är möjlig två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet i bokningskalendern är antingen datumet inte släppt eller så är det fullbokat. Men vi har över 100 st drop-in platser. Välkommen!

När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quiz i olika format och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Läs mer om allt som händer i programmet här på hemsidan. Välkomna!

På Styret är en del av Sommarlund.