Bordsbokning tillgänglig två veckor innan arrangemanget!

På Styret

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

På styret

På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa var nästa cykeltur tar oss. Samla ett lag om max 5 personer och tävla mot andra lag. Varje fredagskväll åker vi på tre nya resor, ni möter kända ansikten och svarar på frågor från nutid och dåtid om kultur, krog, nöje och arkitektur. Vi lovar att detta är bättre än tv.

Succéarrangemanget är tillbaka - En helt ny säsong är inspelad och nytt för i år är, utöver resor inom Lund, en längre resa som tar oss ut på skånska landsbygden. På Styret är en gameshow där ditt lag ska gissa var nästa cykeltur tar oss. (Tänk "På Spåret" fast ÄNNU mer miljövänligt!) Samla ett lag om max 5 personer och tävla mot andra lag. Från och med den 6 juli och fem veckor framåt visar vi tre nya cykelturer varje fredagskväll och låter er möta kända ansikten, frågor om samtid och dåtid, kultur, krogar, nöje, arkitektur med mera. Boka in fredagskvällarna på Mejeriet i sommar för det här är BÄTTRE ÄN TV!

FAKTA OM PÅ STYRET
Fri entré
Kl. 20.00 (baren och restaurangen öppnar 18.00)
Arrangemanget hålls inne i konsertsalen.
Samtliga datum: 6, 13, 20, 27 juli och 3 augusti.

ÄTA/BOKA BORD
Matgäster kan i förväg boka bord på vår uteservering eller sitta vid drop-in bord på vår gårdsplan, tidigast två veckor innan eventet.
Alla platser har god uppsikt över programmet och du har möjlighet att ta del av vår sommarmeny.

Bordsbokning är möjlig via vår hemsida två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet i bokningskalendern är antingen datumet inte släppt eller så är det fullbokat. Men vi har över 200 st drop-in platser. Välkommen!

Boka bord via vår hemsida www.kulturmejeriet.se

VAD ÄR SOMMARTERRASSEN?
När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen och kallar den Sommarterrassen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quiz i olika format och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Läs mer om allt som händer i programmet på hemsidan. Välkomna!

Läs mer om tillgänglighet på www.kulturmejeriet.se

Evenemanget är en del av Sommarlund, www.sommarlund.se
#sommarlund