Begränsat antal sittplatser till försäljning!

Pale Honey

Begränsat antal biljetter för en sittande publik; allt i enlighet med gällande restriktioner!

Pale Honey är ett minimalistiskt rockband från Göteborg!

BILJETTINFO
Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om två eller tre stolar. Detta för att få det att funka ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för tre!
Begränsat antal biljetter för en sittande publik, allt i enlighet med gällande restriktioner!
________________________________________________________

PALE HONEY
Pale Honey är ett minimalistiskt rockband från Göteborg, bestående av Tuva Lodmark (sång och gitarr), Nelly Daltrey (trummor) och Anders Lagerfors (gitarr, bas och synth).

Allting startade startade då vännerna Tuva och Nelly träffades i grundskolan och började efter uppmuntran från sin mattelärare spela musik ihop. Eftersom instrumenten var nya för dem blev de första låtarna enkla i sin uppbyggnad vilket idag hänger kvar och de kallar själva sin stil för "minimalistisk rock".

Bandets uppmärksammade debut-EP ”Fiction” släpptes våren 2014, och följdes av festivalspeningar i både Tyskland och England. Året därefter kom deras hyllade självbetitlade debutalbum som ledde till att Sunday Times Culture har lyft fram bandet som en "Breaking act". Samma år släppte de sin första singel "Youth" som resulterade i att bandet nominerades i kategorin "Årets nykomling" på P3 Guld.

Bandets andra album "Devotion" släpptes i oktober 2017 och för det albumet nominerades Pale Honey till "Årets grupp" och "Årets rock" på P3 Guld, samt kategorierna “Årets rock” och “Årets kompositör” på Manifestgalan. Musikmagasinet GAFFA lyfte fram Pale Honey med orden ”BÄST JUST NU” och att inget annat svenskt band låter som dem. De fick därefter dubbla P3 Guld-nomineringar för Årets rock och Årets grupp.
Pale Honey har sedan dess varit support till Iron & Wine’s Skandinavienturné, uppmärksammats av ingen mindre än Iggy Pop i hans egna radioprogram, spelat på Roskildefestivalen och medverkat på DR:s (Danmark Radios) TV-sända gala. Förutom turnéer i Sverige och Europa har bandet även gjort spelningar i USA och Hongkong.

Du kanske också gillar

2021/04/06

Porridge Radio (uk)

Hypad indiepop från Brighton!

2021/02/07

Black Country, New Road (uk)

Monoton postrock som är bland det hetaste från London just nu!

2021/02/06

Algiers (us) – NYTT DATUM

Gospel möter postpunk som möter industri! Algiers är sannerligen ett unikt band som rör sig friskt mellan olika genrer.