Puss & Kram – Nyblom/Betnér

2023.03.09
Puss & Kram – Nyblom/Betnér
Pris
Ordinarie (sittplats först till kvarn - begränsat antal):
395kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  19:00
Börjar:  20:00
Stänger:  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
Puss & Kram - Nyblom/Betnér
Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!

Årets julklapp 2022! Boka din biljett senast den 19/12 23:59 så kan du även få Puss & Kram:s helsköna julgåva med posten! Läs mer om hur du tar del av julgåvan på https://jul.pussochkram.nu.

Efter en premiärhöst med fullsatta hus från Malmö i söder till Luleå i norr förlängs nu turnén med flertalet extraföreställningar och besök i nya orter våren 2023. Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar, både på och utanför scenen.
Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. I höst har man kunnat se honom i Parlamentet, han är dubbelt nominerad på den svenska standupgalan för årets föreställning och till priset som årets manlige komiker och som kronan på verket så kliver han i vinter in på svensk humors största scen då han tar plats som fast panelmedlem i SVT-succén Bäst i test.

Magnus har under sina 25 år som komiker åkt fler varv runt Sverige än alla andra komikerna tillsammans. Han har gjort det ensam och han har gjort det tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv. Puss & Kram är något nytt inom svensk standup och precis som vanligt när något nytt skapas, så är Magnus där och pushar gränserna.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev