Bordsbokning möjlig två veckor innan arrangemanget!

Quizterrassen

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Quizterrassen

Vässa pennorna, skumma Wikipedia och ta med ditt bästa lag att göra upp om mästartiteln. Quizterrassen på Mejeriet leds av den charmanta Kristoffer Jonzon vars humoristiska och avväpnande stil tvingar dig att träna skrattgroparna och geniknölarna på en och samma gång.

Mejeriets omåttligt populära sommarquiz med Kristoffer Jonzon. Quizledaren Jonzons humoristiska och avväpnande stil tvingar dig att träna skattgroparna och geniknölarna simultant. För att få quiza lite själv så bjuder Kristoffer in en spännande gästquizare varje kväll! Vässa pennorna, skumma Wikipedia och ta med ditt bästa lag! Kvällens gäst presenteras senare.

Quizet börjar kl. 20.00 (baren och restaurangen öppnar kl. 18.00)

ÄTA/BOKA BORD
Matgäster kan i förväg boka bord på vår uteservering genom att klicka på ”Boka Bord”-knappen till vänster, tidigast två veckor innan arrangemangets datum. Syns inte datumet i bokningskalendern är antingen datumet inte släppt eller så är det fullbokat. Men vi har över 200 st drop-in platser på vår gårdsplan. Välkommen!

VAD ÄR SOMMARTERRASSEN?
När det är sommar slår vi på Mejeriet upp dörrarna till vår terrass igen och kallar den Sommarterrassen! Vi tänder kulörta lyktor, spänner upp segeltaken och dukar upp på trädäcket för vår sommarmeny med nya rätter och drycker. Det händer en massa skoj nästan alla dagar i veckan; Utomhusbio, humor, musik, quiz i olika format och så klart vår lördagsklubb - Sommarstället. Läs mer om allt som händer i programmet på hemsidan. Välkomna!

Sommarterrassen är en del av Sommarlund.

Du kanske också gillar