Quizterrassen

2022.08.10
Quizterrassen
Pris
Bokningsavgift:
30kr
Typ av arrangemang:  Humor / Scen
Öppnar:  17:30
Börjar:  20:00
Slutar  23:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: Fri ålder
Mejeriets omåttligt populära sommarquiz med Kristoffer Jonzon!

Quizledare Jonzons humoristiska och avväpnande stil tvingar dig att träna skrattgroparna och geniknölarna simultant. Vässa pennorna, skumma Wikipedia och ta med ditt bästa lag! Arrangemanget är en del av Sommarlund.

För att underlätta för er och oss så har vi ett förköpssystem för bokning/biljetter så att ni vet att ni har en garanterad plats på arrangemanget. Läs mer nedan.

BOKNING & BILJETTER:

· Bokning öppnar för respektive arrangemang 14 dagar innan arrangemangets datum.
(Ex. Bokning för Quizterrassen 15 juni öppnar 1 juni kl 07.00).
Även om datumet är fullbokat har vi ett antal platser som vi släpper på dörren.

· Välj biljetter för den sittning ni önskar komma och hur många ni är, gör gärna ett samlat köp för hela ditt sällskap. Det underlättar för oss i placering. Kan du inte välja din önskade tid är den tiden fullbokad. Välj en tidig sittning om ni vill ha chans på dom bästa borden :).

· Ha med biljetten utskriven eller i mobilen och visa hovmästare.

· Är ni ett stort sällskap (fler än 6 pers) så kan det hända ni blir uppdelade på fler bord. Är ni fler än 8 personer så gör ni två bokningar. Bokar du en singelplats kan det hända att du får sitta tillsammans med ett annat sällskap.

· Din bokning släpps vid en försening (30 min). Om ni märker att man håller på att komma försent till sin bokning var vänlig maila bokabord@kulturmejeriet.se eller ring 046-131347 (svar i mån av tid)

· Vid avbokning vänligen kontakta bokabord@kulturmejeriet.se (ange namn och referensnummer). Biljetterna återköps ej vid avbokning.

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev