Raindear + Kristina Issa

2023.02.17
Efter konserten Klubb PUSS
Raindear + Kristina Issa
Pris
Ordinarie ståplats:
250kr
Student ståplats:
200kr
Typ av arrangemang:  Konsert
Öppnar:  20:00
Börjar:  21:00
Plats: Mejeriet
Åldersgräns: 13 år
Dags för årets första dubbelkonsert på Mejeriet! Efter konserten är alla välkomna att stanna på nya klubben PUSS (Dj: Karin Bernstrup spelar Disco, Electronica)

RAINDEAR
Hennes namn har florerat på både den lokala och internationella scenen genom åren, med hyllningar av Billboard, The FADER, Clash Magazine, Noisey, Dagens Nyheter, GAFFA, Spotify och många fler. Raindear (alias Rebecca Bergcrantz) har förbluffat och hänfört fansen så väl som några av de största musikmedierna i USA, UK och Sverige genom sin egenartade mörka synthpop med influenser från österländska tongångar.
Albumet 'Skies To My Name' (2019) innehåller bland annat singlarna 'Diamonds In My Chest' och 'Sky' som letade sig in på Spotify's New Music Friday-listor i USA, Tyskland, Japan och Finland, samt tog en #27 placering på Top 50 Viral i USA.
Nu är hon åter aktuell med den tredje fullängdaren titulerad ‘Majestically Mad’ (släpps 10 mars) som utan tvekan är det mest kraftfulla Raindear hittills släpper ifrån sig och innefattar lika mycket bombastiskt mörker som nytänkande och melodisk pop.
Singlarna som hittills är släppta från albumet – 'Howl', 'Rush' och 'All the Miles' – har alla tagits emot väl av både musikkritiker och fans.

KRISTINA ISSA
Med mäktig röst, synthar och bombastiska trummor levererar Kristina Issa berättelser om uppbrott, utanförskap och längtan till något nytt.

Sedan 2014 har Kristina Issa släppt albumen Where Do We Go?, Ocean Unknown och Afraid of Whales. Hon är en multiartist som, förutom att släppa stark popmusik med sitt band, också skriver musik för teater, radio och film. Hon har bland annat satt upp föreställningarna Arabic Spring och Queen Zenobia. Kristina Issa har uppträtt på scener runt om i Europa, och hade under 2021-2022 en av huvudrollerna i Håkan Hellström-musikalen på GöteborgsOperan.

Du kanske också gillar

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev