Red Hot Club

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Red Hot Club

Red Hot Club tar med dig på en resa till en svunnen tid, en nattklubb i 20-30-talens Harlem där man träffas för att dansa, lyssna, ta något att dricka och äta eller helt enkelt bara hänga för att njuta av den unika atmosfären.

Nanna Carling Swing Band

Med sprudlande energi och saxofonen i handen leder Nanna Carling, inspirerad av musiker och tonsättare så som Duke Ellington, Billie Holiday och Sidney Bechet, sitt Swingband. Det blir het jazz och blå blues som tar en tillbaka i tiden! Efter en bejublad spelning på Kulturnatten blir Nanna Carling och hennes swing band husband på vårens Red Hot Club. Trots att bandets medelålder är under 25 år är det absolut inga amatörer. Vi lovar en mycket hög nivå och ett grymt sväng.

Vi har ingen dress-code men dra gärna på kostymen/cocktail-dressen, sno farfars gamla hatt & hängslen och putsa skorna innan du beger dig till Mejeriet

För nybörjare inleds kvällen med en prova-på kurs i swingdansen Lindy Hop. Sen är det fritt fram på dansgolvet eller att bara titta och njuta av musiken.

Prova på Lindy Hop: 19 - 20

Swing DJ: Anton Cervin a.k.a. DJ ACE

Arrangemanget genomförs med bidrag från Kultur Lund

Du kanske också gillar