NYTT DATUM

Royal Republic

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa.

KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD FRÅN 18 NOVEMBER.
Köpta biljetter gäller!
________________________

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. De har spelat på arenor runt om i Europa och lägger lika mycket energi på liveframträdanden som jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Högaktuella med senaste singeln ”RATA-TATA” ger sig Royal Republic ut på en stor Sverigeturné i vår!

Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres som tillsammans skapar bandets unika och dansvänliga musik. På senaste skivan ”Club Majesty” från 2019 adderas en känsla av discorock och kavajer med paljetter. Skivan beskrivs dessutom av flera kritiker som en ny nivå av partyrock. Sedan ”Club Majesty” har Royal Republic släppt singlarna “Superlove”, “Magic” och nu senast “RATA-TATA”.

Sångaren Adam Grahn beskriver bandets uppträdanden så här:
”Vi spelar för dansgolvet. Vi spelar för alla som dansar. Vi har alltid haft ett sånt groove.”

Royal Republic lägger lika mycket kärlek i studion som på scenen och att få se bandet live är en upplevelse som du sent kommer att glömma. Den 26 februari är bandet tillbaka på Mejeriet för att ge en konsert.

Du kanske också gillar

2022/05/20

Isaac And The Soul Company

Isaac And The Soul Company är tillbaka för att bjuda på en galen helkväll med oss!

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!

2022/02/19

Hurula

Hurula har cementerat sig som en av de viktigaste artisterna i Sverige och mottagit kärlek från både kritiker och lyssnare!