Sarah Klang

Support: Feivel
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Sarah Klang har varit namnet på allas läppar i höst. Från den omtalade konserten på årets Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg, till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg. Sarah har också presenteras bland de första namnen till nästa års SXSW i Austin, Texas, spelat in SVT:s ”På Spåret” och debuterat i P3-rotation med senaste singeln ”Left Me On Fire”. Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.

I februari 2018 släpps Sarahs debutalbum ”Love In The Milky Way”, men redan den 24:e november finns en ny singel, ”Lover”, ute – en låt som visar ännu en sida av en djupt fascinerande artist.

Missa inte ett av 2018 stora genombrott på Mejeriet den 23 mars.

Support: Feivel
Efter flera år som pianist i Skilla tog Elin Hörberg artistnamnet Feivel för att få utlopp för sin egen musik. Sedan dess har hon bland annat släppt två EP:s, blivit omskriven på svenska och internationella musikbloggar, spelats på svensk och internationell radio och uppträtt med artister som Dry the River (UK), Kristian Anttila (SE) och Gregory Alan Isakov (US). Feivel spelar drömsk indiepop med starka texter.

”Vid sidan av starkt låtskrivande låter albumet fantastiskt. Jag älskar hur vartenda närvarande instrument fyller en funktion och hur vartenda frånvarande har dito effekt genom att inte sabotera. Hur Hörberg förlitar sig på styrkan i sin egen röst och hur rösten backar upp det tilldelade förtroendet. Hur det var fullt medvetet som My Mind and the Thunder Sky släpptes på internationella kvinnodagen. Hur texterna talar direkt från hennes emotionella patos. Nu är det inte längre bara en enskild låt jag förälskat mig i. Utan i tio till. Helsåld är vad jag fortfarande är.” - GAFFA, 2017

Du kanske också gillar