Shout Out Louds

Support: GRANT
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

I höstas släpptes Shout Out Louds sitt femte album ”Ease my mind” efter fyra års tystnad. Sedan dess har familjer bildats, barn har fötts samt att sångaren Adam Olenius släppt en solo-EP, Bebban Stenborg har släppt album med sitt band Astropol och basisten Ted Malmros släppt musik i duon A Nighthawk. Nu är tiden återigen mogen för att kicka igång Shout Out Louds!

Shout Out Louds är popbandet som gick från att vara en liten indiesensation till ett av Sveriges mest turnerande och älskade band. De har spelat världen över på klubbar och festivaler och skrivit poplåtar som gått rakt in i våra hjärtan. Senast de spelade på Mejeriet var 2010 tillsammans med [ingenting] men i maj är det äntligen dags igen!

Support:
GRANT debuterade i höstas med singeln Waterline som fick ett lysande mottagande och blev ordentligt hyllad. 23-åriga Caroline Cederlöf som är GRANT´s riktiga namn blev bl a omskriven som ”Bäst just nu”, ”Sveriges nya poplöfte” och ”En av vårens hetaste debutanter". Waterline är en låt som spridit sig som en riktig ”word by mouth” upptäckt. Efter ett bejublat framträdande på Grammisgalan i februari släppte GRANT sin uppföljare Wicked. Nu fortsätter denna unga artist med att släppa sin tredje singel Shimmer samtidigt som GRANT avslöjar att hennes debutalbum ”In Bloom” släpps den 1 juni.

Du kanske också gillar