http://live.radioaf.se:8000/;stream

SISTE APRIL – LIVESÄNDNING ✦ RADIO AF + MEJERIET ✦

Liveakter: Spunsugar, ST PAULIE, Unshaped, Ebba Kalaitzis och Boys Like Me
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Som ni förstår så kan vi tyvärr inte hålla den årliga Siste April-festen i år på Mejeriet. Men succén är tillbaka i nytt format!

Radio AF & Mejeriet presenterar stolt: SISTE APRIL livesändning, direkt från Mejeriet i Lund. Radio AF och Mejeriet har under de senaste åren samarbetat för att göra Siste april till den bästa upplevelsen på hela året, och detta året är inget undantag. Vi tar med underhållningen hem till dig! Vi har laddat upp för en fullspäckad sändning från kl 14.00 till 20.00, där varje timme är fylld med underhållning, liveakter och intervjuer med artisterna Spunsugar, ST PAULIE, Unshaped, Ebba Kalaitzis och Boys Like Me. Häng med oss när vi bjuder dig på valborgs garanterat bästa sällskap, hela dagen var du än befinner dig!

✦LIVE FRÅN MEJERIET✦

✦ 14:15 - Spunsugar
✦ 15:15 - Ebba Kalaitzi
✦ 16:15 - ST PAULIE
✦ 18:15 - Boys like me
✦ 19:15 - Unshaped

Vi avslutar detta underbara set, fullspäckad med underhållning, med ytterligare några timmar grym musik och bjuder på Radio AFs egna DJs bakom båset!

Här hittar ni sändningen ✦ http://live.radioaf.se:8000/;stream
Joina FB-eveneamnget: https://www.facebook.com/events/508021993688317

Du kanske också gillar

2022/04/02

Mammal Hands (uk)

En av de mest lysande akterna i den nya vågen av brittisk jazz

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!