Fri entré första timmen!

Sommarstället

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Sommarstället

Mejeriet bjuder in till lördagsfester hela sommaren på världens bästa terrass och du är bjuden, precis som du är.

Mejeriet bjuder in till lördagsfester med svettiga ben och iskalla drycker hela sommaren och en bit in på hösten på världens bästa terrass med DJs, dans och fest på allra bästa vis.

Premiärklubb 30 juni och sedan hela vägen in i september

DJ: Slackin' Beats + Elgus + Karin Wramner & Amira Brown

SLACKIN' BEATS
Producent och DJ med extra sås. Slackin’ Beats har det senaste halvåret släppt flertalet collabs med såväl lokala artister som de från andra sidan Atlanten. Futuristiska beats med influenser från hela världen. Han har under 2017 släppt singlar som Lost, Breaking Down och Through The Day samt släppt flertalet uppmärksammade remixer. 2018 inväntar ännu fler spännande samarbeten. Som en del av Malmös finaste kollektiv So&Such är han van vid att uppmärksamma dig på nya genreöverskridande toner – vare sig det handlar om egna släpp eller det som levereras bakom båset.

ELGUS

KARIN WRAMNER & AMIRA BROWN
Karin wramner och Amira Brown utgör en dynamisk duo och ser alltid till att det blir lika mycket dans bakom som framför skivspelarna. Med inspiration från olika håll delar dessa framförallt kärlek inför groviga vibbiga basgångar och att mötas och inspireras genom musiken. Tillsammans driver de HIP HOP STAN, Göteborgs bästa musikfest där de förenar stans kulturutövare och kulturälskare.