Fri entré första timmen!

Sommarstället

Live: NEEDY + DJ
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Sommarstället

Mejeriet bjuder in till lördagsfester hela sommaren på världens bästa terrass och du är bjuden, precis som du är.

Mejeriet bjuder in till lördagsfester med svettiga ben och iskalla drycker hela sommaren och en bit in på hösten på världens bästa terrass med DJs, dans och fest på allra bästa vis.

Denna kväll har vi releasefest för NEEDY och hennes debutalbum "Med alla mina tårar". Med en mix av lugn pop och soul och med starka influenser av trap och future beats sjunger NEEDY ut alla sina inre känslor och tankar. Backar upp henne och även DJ resten av kvällen är DJ MATHILDE BOJÉN.

NEEDY (LIVE)
NEEDY är en up’n coming artist från Lund. Våren 2017 släppte hon sin debut-EP ”Just a lil bit NEEDY” och nu den 25e augusti släpper hon äntligen sitt efterlängtade debut-EP. ”Med alla mina tårar” är rn’b/soul på svenska & i riktig needy-anda sjunger hon om girlpower, fuckboys, selfdoubt, ångest, enkelt och rakt, som en bitchslap mitt i ansiktet. Marcus Nettestad, aka GIRLBOYGIRL är producenten bakom NEEDY's "Med Alla Mina Tårar". Med sin blandning av futuristiska beats och drömsk introspektiv pop försöker han skapa musik som förflyttar lyssnaren någonstans, om det så är in på dansgolvet eller ut i naturen.

MATHILDE BOJÉN
Mathilde är djn med hjärtat som pumpar lite extra för urban musik.
Hon älskar att variera sina sets, och vare sig hon spelar lounge, hiphop eller en bouncig mix så levererar hon alltid något massivt. Du har tidigare hört henne i Stadsparken Lund på Valborg, på Yaki-Da, P3 Din Gata, Moriskan och Babel bland många andra ställen.
Med ett sinne för grymma beats får hon alla att skaka på dansgolvet och denna kväll kan du förvänta dig den bästa av ny och gammal hiphop och rnb blandat med en bouncig mix av trap, moombahton och bounce!

Innan Needy kommer DJn Anna Pauli mixa musiken. Från Bee Gees till Snoop, Badu till Daft Punk, Bowie till Kendrick! Den ända begränsningen är hur länge kroppen orkar dansa! Enligt Anna finner man guldkornen både längst bak & längst fram i arkivet - vilket hon hoppas kunna leverera i en skön blandning på dansgolvet!

Kom och dela denna kväll med oss, det kommer bli magiskt!