Stallet Special! – So & Such presenterar Mattis (live) & Moose Dawa

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Även den här sommaren lider mot sitt slut, så vi tänkte passa på att fira ordentligt i Stallet, medan det fortfarande är härligt utomhus. Vi är glada att så många av er har hittat vår lilla oas vid Stadsparken i sommar och vill bjuda på något lite extra! Vi har bjudit in Malmökollektivet So&Such att ta över Stallet och med sig tar de vännerna Mattis & Moose Dawa. Förvänta er en eklektisk kväll med beats & breaks från världens alla hörn. Och så livemusik från en sann textförfattare!

So&Such pres. Mattis + Moose Dawa

✺ MATTIS (live)

Artisten och textförfattaren Mattis släppte förra året debutalbumet ”Ett tag till”. I våras kom singeln ”Tiotusen Celsius” med Skander och den 27e augusti är han återigen aktuell med ny musik. Med en tyngdpunkt i det svenska språket förenas det litterära med en mer vardaglig ton. Utöver hiphop märks tydliga influenser av svensk vistradition och Mattis kurtiserar med genrer som både indie och soulmusik.

✺ MOOSE DAWA

Malmös egna beat wizard Moose Dawa ackompanjerar Mattis och passar på att blessa oss med ett eget set. Och alla vet redan att Moose Dawa bakom spelarna är en hel vibb.

✺ SO&SUCH CREW

Resten av kvällen ramas in av gänget bakom So&Such. Flera år av klubbarrangemang & andra projekt varvat med spännande producentnamn som Slackin Beats & Mod Sens har befäst So&Such som en viktig skånsk kulturaktör.

Du kanske också gillar