Konserten är framflyttad till februari 2021. Köpta biljetter gäller till nytt datum!

Sun Kil Moon (us) – FRAMFLYTTAT

Konserten är framflyttad!
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Konserten är framflyttad till februari 2021 pga omständigheter kopplade till Covid-19. Vi väntar fortfarande på ett ersättningsdatum och kommer presentera det inom kort. Alla köpta biljetter gäller till nytt datum och alla biljettköpare kommer informeras om det nya datumet och med information via mail.
___________________________________________________
När Mark Kozelek fullt ut frigjorde sig från vad vi känner som traditionella låtstrukturer gick hans Sun Kil Moon-karriär in i en ny fas, där han med något som ofta liknar pratsång flyter ut i långa medvetandeströmmar av personliga berättelser och spridda hågkomster. 2014 års massivt hyllade album Benji gav en nystart som han rider på än i dag. Live vet du aldrig exakt vad du har att vänta av Sun Kil Moon, förutom att det blir brutalt ärligt, utmanande och inte lär likna något annat. Den 15 maj spelar Kozelek och kompani på Mejeriet i Lund. Biljetterna är släppta!

Det var med San Francisco-ensemblen Red House Painters som Mark Kozelek slog igenom i början av nittiotalet med en svit superlångsamma, allt annat än uppsluppna, vackert formgivna och allmänt stilbildande album. Efter bandets upplösning under tidigt nollnolltal har han höjt produktionstakten på sitt musicerande genom att varva soloskivor med Sun Kil Moon-utgåvor, olika samarbeten och idogt turnerande. I början av nästa år ger den nu femtiotvåårige sångaren ut ett andra album ihop med Ben Boye och Jim White (Dirty Three) på vilket han bland annat tar upp masskjutningar och hemlandets historia av våld.

Du kanske också gillar