Syster Sol

Support: Stina Velocette + efterfest med DJ Kippshu
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Efterfest

Våra efterfester börjar bli legendariska! Dom dyker upp när du minst anar det och brukar alltid bli en galet bra fest. Vi styr upp en dans och härligt häng i baren efter en konsert.

Äntligen kommer en av Sveriges främsta reggae/soul artister till Mejeriet.

Under 2015 hann Syster Sol inte bara med att släppa flera singlar, musikvideos, en EP och göra över 30 spelningar runtom i landet. Hon blev även mamma och hade en tids välförtjänt ledighet. Sommaren 2016 kom hon delvis tillbaka för att återigen bevisa att det finns en anledning till varför hon anses vara en av landets bästa liveartister du kan se på en scen.

Ny musik planeras under 2017 och i maj landar hon på Mejeriet. Stay tuned!

Support blir Stina Velocette. Stina har tidigare samarbetat med artister som Etzia, Syster Sol, Kapten Röd, Beri, Roffe Ruff, Looptroop Rockers, Alibrorsh från Medina och egna bandet Serengeti. Efter många år av utlandsturnerande med framförallt Serengeti, så kände hon en stark längtan efter att skriva på svenska och spela mer i Sverige och det är först nu hon solodebuterar.

Efter konserten fortsätter vi med efterfest och dans till kl 03.00 med DJ Kippshu!! Har du besökt konserten ingår inträdet till efterfesten. Inträde till bara efterfest är 80 kr och i mån av plats.

Du kanske också gillar